Потребна ви е помош?
+389 79 226 536

За Нас

SSBK STORE e нашата прва онлајн продавница каде можете да го набавите она што со особено внимание сме го одбрале за Вас! Нашата понуда се состои од посебно одбрани артикли, па затоа Ви нудиме ИТ опрема со НАЈГОЛЕМА ВРЕДНОСТ за ЦЕНАTA. 

Ви овозможивме едноставно и безбедно плаќање со картичка преку нашата страна. Достапни сме да Ви дадеме повеќе информации и да Ви помогнеме при избор на соодветен модел или уред. 
Покрај понудените артикли на продавницата, секогаш може да побарате понуда за модел по нарачка. Без разлика дали имате потреба од ИТ опрема за дома или на работа, ние сме вистинскиот избор доколку барате доверлив и професионален ИТ добавувач.

Мисија – SSBK Store нуди производи со најголема вредност за цената 
Визија – Твојот прв и сигурен избор за набавка на ИТ опрема
Наши вредности – Довербa, професионалност, квалитет, навременост, искреност, стручност
 

Сигма-СБ Компјутери ДОО уште од мај 2005 година претставува сериозен партнер кој обезбедува ИТ решенија за своите клиенти – бизнис корисниците. Нудиме набавка на информатичка опрема, компјутерска мрежа и услуги за администрација, надградба и мониторинг на информатичките процеси во компаниите, како и системски и апликативен софтвер од светските брендови. 
Мобилни (рачни) компјутери, сервери, компјутери и компјутерски компоненти (десктоп и лаптопи); Баркод скенери, принтери и додатоци (лабел принтери, етикети и рибони); POS опрема; Мрежна опрема; RFID опрема; Услуги, решенија, софтвер.