Најново
GIGABYTE SSD 240GB
1.980 ден.
1.980 ден.
GIGABYTE SSD 120GB
1.380 ден.
1.380 ден.
Mikrotik RB951-2HnD Mikrotik RB951-2HnD
5.900 ден.
5.900 ден.
Mikrotik hAP Mikrotik hAP
3.186 ден.
3.186 ден.
Lenovo Legion Mouse pad Lenovo Legion Mouse pad
2.204 ден.
2.204 ден.
MC9000 Cradle KIT MC9000 Cradle KIT
10.324 ден.
10.324 ден.
Epson LX-350 Epson LX-350
15.850 ден.
15.850 ден.
Samsung Galaxy A52 Samsung Galaxy A52
20.050 ден.
20.050 ден.
UPS NJOY Keen 800 UPS NJOY Keen 800
3.250 ден.
3.250 ден.
UPS NJOY Keen 600 UPS NJOY Keen 600
2.690 ден.
2.690 ден.
UPS NJOY Shed 625 UPS NJOY Shed 625
3.775 ден.
3.775 ден.

SSBK Store

За нас

SSBK STORE e првата онлајн продавница на Сигма-СБ Компјутери која постои од 2005 година. Овде можете да го набавите она што со особено внимание сме го одбрале за Вас! Нашата понуда се состои од посебно одбрани артикли, па затоа Ви нудиме ИТ опрема со НАЈГОЛЕМА ВРЕДНОСТ за ЦЕНАTA. Повеќе...

Контакт

  • +389 79 226 536
  • info@ssbkompjuteri.com

Facebook

Сигма-СБ Компјутери © 2021. UKION SHOPS