Потребна ви е помош?
+389 79 226 536

POS & Data capture

Magellan 8400 направен по биоптичката технологија за скенирање на Datalogic, која ќе ги зголеми Ваши..
0 ден.
Повеќе

Батерија за Pocket PC MC55, MC65, MC67 Капацитет 3600m/Ah Цената се однесува на 1 парче. За поголе..
0 ден.
Повеќе

Zebra DS2278 - Cordless Barcode scanner, Zebra DS2278, 2D Imager, General Purpose, SCANNER ONLY, Han..
0 ден.
Повеќе

Zebra DS2278 - Cordless Barcode scanner, Zebra DS2278, 2D Imager, General Purpose, USB, Handheld. Ki..
0 ден.
Повеќе

Zebra DS2278 REFURBISHED - Cordless Barcode scanner, Zebra DS2278, 2D Imager, General Purpose, USB, ..
0 ден.
Повеќе

Zebra MP7000 Barcode Scanner - Одличен скенер и вага за мерење намирници во едно! Овој скенер-..
0 ден.
Повеќе

Zebra TC57 - Кога ќе изберете TC57x, ќе ги добиете нашите најпродавани издржливи рачни мобилни компј..
0 ден.
Повеќе

Фиока за пари HS/MS-410  Голема фиока за пари, соодветна за речиси секое продажно место. ..
4.660 ден.
Повеќе

CRD5500-1000 KIT za MC55/65/67   Cradle + power supply + power cable EU Гаранција 3 месеци ..
5.122 ден.
Повеќе

Баркод скенерот QW2100 e мал, лесен и ергономски дизајниран што го прави одличен за секојдневна упот..
4.883 ден.
Повеќе

Најпродаваниот баркод скенер! Symbol/Zebra LS2208 e 1D ласерски баркод скенер, кој овозможува брзо ..
5.664 ден.
Повеќе

Zebra DS2208 - Corded Barcode scanner, Zebra DS2208, 2D Imager, General Purpose, USB, Handheld. Kit ..
6.641 ден.
Повеќе

CRD9000-1001SR Single-slot charging and communications cradle for MC9090/MC9097/MC9000/MC9060/MC919..
10.324 ден.
Повеќе

Motorola DS9208-SR0000WNNWW Barcode Scanner Скенира 1Д, 2Д и PDF417 баркодови, на хартија, од мобил..
10.937 ден.
Повеќе

MC65 Motorola/Zebra MC65 - Dual-Radio WAN with HSPA and EVDO, Imager, Windows Mobile 6.5, 256MB/1GB..
20.485 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 15 од 26 (2 страни)