Потребна ви е помош?
+389 79 226 536

Печатачи за етикети - Label printing

Quality Construction and Performance Whether you are adopting barcode technology for the first time ..
0 ден.
Повеќе

TYSSO Thermal Printer Barcode label 80mm, 250mm/sec, USB, RJ-45..
8.239 ден.
Повеќе

GoDEX DT41 - Direct Thermal Printer 4'', 203dpi, 5IPS, USB Повеќе спецификации прочитајте ОВДЕ..
11.016 ден.
Повеќе

GoDEX DT4X Direct Thermal Printer - GP-DT4X-BLACK  4'', 203dpi, 7IPS, USB, RS232, Ether..
13.331 ден.
Повеќе

GoDex G500 - GP-G500-USB 4'' 203 dpi Thermal Transfer Printer, USB HS Code 84433210 Повеќе ..
13.444 ден.
Повеќе

GoDEX GE300 Thermal Transfer Printer 4'' 203dpi 5IPS, RS232, LAN, USB 2.0  Повеќе специфи..
15.523 ден.
Повеќе

GoDEX G500- GP-G500-UES Thermal Transfer Printer 4'' 203 dpi, USB, RS232, LAN Повеќе специфика..
16.281 ден.
Повеќе

Thermal Transfer Printer (74/300M) ZD421; 203 dpi, USB, USB Host, Modular Connectivity Slot, BTLE5, ..
22.775 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)