Сервис

Сигма-СБ Компјутери нуди сервис на лаптопи, компјутери, рачни компјутери, печатачи и др. компјутерска опрема. Цената на сервисната услуга зависи од проблемот и потребите на уредот. 

Доколку имате потреба од сервис на уред, најдобро е да ни испратите е-маил на servis@ssbkompjuteri.com со кратко образложение на проблемот. Ние ќе Ви одговориме во најбрз можен рок!

Професионална грижа за Вашите уреди - ССБК Сервис

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

За нас

SSBK STORE e првата онлајн продавница на Сигма-СБ Компјутери која постои од 2005 година. Овде можете да го набавите она што со особено внимание сме го одбрале за Вас! Нашата понуда се состои од посебно одбрани артикли, па затоа Ви нудиме ИТ опрема со НАЈГОЛЕМА ВРЕДНОСТ за ЦЕНАTA. Повеќе...

Контакт

  • +389 79 226 536
  • sales@ssbkompjuteri.com

Facebook

Сигма-СБ Компјутери © 2022. UKION SHOPS