Потребна ви е помош?
+389 79 226 536

Zebra

Cradle KIT for MC55/65/67

CRD5500-1000 KIT za MC55/65/67   Cradle + power supply + power cable EU Гаранција 3 месеци ..
5.122 ден.
Подробнее

MC55/65/67 Battery 3600 mAh

Батерија за Pocket PC MC55, MC65, MC67 Капацитет 3600m/Ah Цената се однесува на 1 парче. За по..
3.894 ден.
Подробнее

MC75 Mobile Handheld Computer

 Модел: MC75A6-P4CSWRRAAWR  (HSDPA, 802.11a/b/g, Imager Scan Engine, Camera, 256MB/1GB Mem..
23.412 ден.
Подробнее

MC9000 Cradle KIT

CRD9000-1001SR Single-slot charging and communications cradle for MC9090/MC9097/MC9000/MC9060/MC919..
10.324 ден.
Подробнее

Motorola MC9190 Handheld Computer

Motorola MC9190-G90SWEYA6WR PDT - Wi-Fi (802.11a/b/g), Long Range 2D Imager Windows CE 6.0, 256MB R..
38.121 ден.
Подробнее

Motorola MC9200 Handheld Computer

Motorola MC9200 - MC92N0-GJ0SXFYA5WR Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Gun Grip, 1D Long-Range Laser - Lorax (..
66.847 ден.
Подробнее

Motorola/Zebra MC65

MC65 Motorola/Zebra MC65 - Dual-Radio WAN with HSPA and EVDO, Imager, Windows Mobile 6.5, 256MB/1GB..
20.485 ден.
Подробнее

Symbol/Zebra DS7708 Barcode scanner

Со Symbol/Zebra DS7708 скенирајте буквално секаков бар-код, на било каква површина, од било кој..
23.306 ден.
Подробнее

Symbol/Zebra LS2208 Barcode scanner

Најпродаваниот баркод скенер! Symbol/Zebra LS2208 e 1D ласерски баркод скенер, кој овозможува брзо ..
5.664 ден.
Подробнее

Zebra DS2208-SR7U2100SGW barcode scanner

Zebra DS2208 - Corded Barcode scanner, Zebra DS2208, 2D Imager, General Purpose, USB, Handheld. Kit ..
6.641 ден.
Подробнее

Zebra DS2278-SR00007ZZWW Scanner Only

Zebra DS2278 - Cordless Barcode scanner, Zebra DS2278, 2D Imager, General Purpose, SCANNER ONLY, Han..
0 ден.
Подробнее

Zebra DS2278-SR7U2100PRW Barcode Scanner

Zebra DS2278 - Cordless Barcode scanner, Zebra DS2278, 2D Imager, General Purpose, USB, Handheld. Ki..
0 ден.
Подробнее

Zebra DS2278-SR7U2100PRW Refurbished

Zebra DS2278 REFURBISHED - Cordless Barcode scanner, Zebra DS2278, 2D Imager, General Purpose, USB, ..
0 ден.
Подробнее

Zebra MC67

Motorola/Zebra MC67 - Wi-Fi (802.11A/B/G/N), GPS, 4G WWAN HSPA+, 2D Imager, Camera, Windows Mobile 6..
23.777 ден.
Подробнее

Zebra MP7000 Barcode Scanner

Zebra MP7000 Barcode Scanner - Одличен скенер и вага за мерење намирници во едно! Овој скенер-..
0 ден.
Подробнее
Прикажани 1 до 15 од 23 (2 страни)