Потребна ви е помош?
+389 79 226 536

Zebra

Zebra TC20

Zebra TC20 – ги содржи сите карактеристики што Ви се потребни за да заштедите време и пари, да ..
26.118 ден.
Подробнее

Zebra TC26 3GB/32GB

Zebra TC26 - Додека размислувате да купите евтини мобилни телефони за вашите вработени, застане..
36.726 ден.
Подробнее

Zebra TC26 4GB/64GB

Zebra TC26 - Додека размислувате да купите евтини мобилни телефони за вашите вработени, застане..
40.019 ден.
Подробнее

Zebra TC56

Zebra TC56 - Не го жртвувајте дизајнот на уредот за функционалноста на претпријатието - или функцион..
35.518 ден.
Подробнее

Zebra TC57

Zebra TC57 - Кога ќе изберете TC57x, ќе ги добиете нашите најпродавани издржливи рачни мобилни компј..
0 ден.
Подробнее

Zebra ZD421t Thermal printer

Thermal Transfer Printer (74/300M) ZD421; 203 dpi, USB, USB Host, Modular Connectivity Slot, BTLE5, ..
22.775 ден.
Подробнее

Zebra ZT230 - Thermal Transfer Printer

Quality Construction and Performance Whether you are adopting barcode technology for the first time ..
0 ден.
Подробнее

Zebra/Motorola DS9208-SR0000WNNWW Barcode Scanner

Motorola DS9208-SR0000WNNWW Barcode Scanner Скенира 1Д, 2Д и PDF417 баркодови, на хартија, од мобил..
10.937 ден.
Подробнее
Прикажани 16 до 23 од 23 (2 страни)